Hyvää kesää!

22.6.2023

Kesä on vihdoin saapunut ja yhdistyksemme iloisesti tervehtii aurinkoisia päiviä ja lämpimiä iltoja. Ennen kuin pääsemme juhannuksen viettoon ja kesätauolle, on hyvä päivittää Klaukkalan Demareiden viimeisimmät kuulumiset.


Työväentalon remontit

Työväentalo Männikkö saa kesän kunniaksi upean uuden maalipinnan ja kauan odotetun kasvojenkohotuksen wc-tiloihin. Remontit jatkuvat vielä muutaman viikon, mutta eivät haittaa työväentalon normaalia toimintaa ja viikonloppuvarauksia.


Kunnanvaltuusto kokoontui käsittelemään NUUKA-ohjelmaa

Säästö-ohjelman käsittelyssä Nurmijärven demareiden valtuustoryhmän ryhmäpuheen piti klaukkalalainen Harri Lepolahti. Koko puheen pääset lukemaan Klaukkalan Demareiden nettisivuilta: https://klaukkalandemarit.yhdistysavain.fi/uutiset/demareiden-ryhmapuhe-nuuka-ohjelman/

Kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 21.6.2023 sopeuttaa kunnan taloutta kaikkiaan 9 miljoonalla eurolla. Valtuuston 21.6. hyväksymä Nurmijärven kestävä kasvu -ohjelma sisältää sekä säästötoimenpiteitä että rakenteellisia uudistuksia. Osa uudistuksista edellyttää huomattavia satsauksia kunnan peruspalveluihin, mutta toimenpiteillä on pitkällä aikavälillä taloutta tervehdyttävä vaikutus. Lisätietoa kunnanvaltuuston kokouksen kulusta voi lukea valtuustotiedotteesta 21.6.2023Katso myös valtuustokokouksen videotallenne. Harrin puheenvuoro on karkosttavissa kelaamalla kohtaan 29:35. 

Mietityttääkö mistä NUUKA:ssa oikein onkaan kyse ja miten kunnan taloudessa menee? Nurmijärven NUUKA-ohjelman sivuille pääset tästä: https://www.nurmijarvi.fi/teemasivut/nuuka/
Jäsen, muista käyttää äänesi puheenjohtajaäänestyksessä!

Neuvoa-antava jäsenäänestys puolueen puheenjohtajasta on käynnissä! Puheenjohtajakisassa kohtaavat Antti Lindtman ja Krista Kiuru. Varsinainen valinta tehdään syysuun puoluekokouksessa, jossa valitaan myös SDP:n uusi puoluesihteeri. Tietoa puheenjohtajavaalista ja puoluesihteeriehdokkaista voit lukea puolueen kotisivuilta osoitteesta: https://www.sdp.fi/sdpn-toimijoille/jasenelle/sdpn-neuvoa-antava-jasenaanestys-puolueen-puheenjohtajasta/ 

Klaukkalan Demarit ry päätti yhdistyksen kokouksessa 2.5. yksimielisesti esittää puolueen puheenjohtajaksi uusimaalaista kansanedustajaa ja eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Antti Lindtmania. Antin kampanjateemoihin pääset tutustumaan osoitteessa anttilindtman.fi.


Puolueosaston yhteystiedot

Allekirjoittanut jää puheenjohtajan tehtävistä hetkeksi syrjään perheenlisäyksen johdosta. Sillä välin hommat jatkuvat normaalisti varapuheenjohtaja Harri Lepolahden johdolla. Yhdistyksen sihteerinä toimii Marika Mäntyniemi. 

Yhteystiedot löytyvät tarvittaessa näppärästi täältä: https://klaukkalandemarit.yhdistysavain.fi/yhdistys/yhteystiedot/ 

Aurinkoista kesää kaikille! 


Maria Luoma

Puheenjohtaja

Klaukkalan Demarit ry.